Αρχική
mail26513 60500
fax26513 60550
 ipiros(at)mou.gr

Εκδηλώσεις

Στιγμιότυπα από την Εναρκτήρια Εκδήλωση της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Η Διαδρομή των πέντε αρχαίων θεάτρων (Δωδώνη, Νικόπολη, Κασσώπη, Αμβρακία, Γίτανα) είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου. Σε αυτή συνδράμουν φορείς και τοπικές επιχειρήσεις, διαμορφώνοντας ένα πλέγμα ποιότητας και αυθεντικότητας στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον επισκέπτη.

Παρούσα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020, που δημιούργησε αποκλειστικά για αυτό το εναρκτήριο γεγονός ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό προβολής των πέντε αρχαίων θεάτρων της Πολιτιστικής Διαδρομής.

 Βίντεο

Φωτογραφικό Υλικό

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 στην Εναρκτήρια Εκδήλωση της "Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου"

 

 • Τελευταία ενημέρωση στις

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020.

pdf01-ΕΠ Ήπειρος
pdf02-Επιχειρηματικότητα
pdf03-Ηλεκτρονικό επιχειρείν
pdf04-Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί
pdf05-Υφιστάμενες ΜΜΕ Καινοτομία σε Προϊόντα και Υπηρεσίες

SAG 2201
SAG 3751
SAG 5626
SAG 5438

 • Τελευταία ενημέρωση στις

Afisa Open EU Pr

Τι έχει κάνει η ΕΕ για εσάς; Ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψετε! Δείτε τον διαδικτυακό χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αποτυπώνονται οι εκδηλώσεις σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα.

Ελάτε στις Ημέρες Γνωριμίας με τα Έργα της ΕΕ και δείτε τι κάνει η ΕΕ για τη βελτίωση της Περιφέρειάς σας.

Βγάλτε όσο πιο καλές φωτογραφίες μπορείτε ενός έργου που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας. Μπορεί να καταλήξουν να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης σε μια περιφερόμενη έκθεση φωτογραφίας!

Γράψτε μια ιστορία για ένα έργο που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό ιστολογίου, για να κερδίσετε μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας στην ΕΕ.

Ελέγξτε τις γνώσεις σας για τις περιφέρειες και τα εδέσματα της ΕΕ και κερδίστε γλυκά βραβεία!

Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων στην περιοχή μας

 • 29 Μαΐου / 11:00 - 13:00, Ιωάννινα -  Επίσκεψη στη νέα Πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων στην υγεία στον χώρο του πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων.
 • 30 Μαΐου / 09:30 - 11:00, Γραμμενίτσα Άρτας / 11:00 - 13:00, Πρέβεζα – Ο κοινωνικός ρόλος του ΕΚΑΒ. Ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση πολιτών σε παροχή πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο Γραμμενίτσας  Άρτας και στον παραλιακό πεζόδρομο Πρέβεζας.
 • 31 Μαΐου / 12:00, Ιωάννινα – Εγκαίνια Τοπικών Μονάδων Υγείας στα Ιωάννινα
 • 31 Μαΐου / 17:30, Ιωάννινα – Παρουσίαση των δράσεων απεξάρτησης που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την υγεία στον χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και της Κρίσης των Χρηστών Ναρκωτικών στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων.
 • 31 Μαΐου / 20:00, Ιωάννινα – Παρουσίαση της Στρατηγικής για την πρωτοβάθμια φροντίδα στην ΕΗΜ.
 • 1 Ιουνίου / 12:00, Ηγουμενίτσα - Εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα.
 • Δράσεις Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο ΕΠ Ήπειρος 2014-2020. Παρουσίαση των προσκλήσεων: Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business), Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα
  • 16 Μαΐου Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
  • 23 Μαΐου Hotel Du Lac Ιωάννινα
  • 4 Ιουνίου Επιμελητήριο Άρτας
  • 6 Ιουνίου Επιμελητήριο Πρέβεζας

http://ec.europa.eu/regional_policy/el/policy/communication/euinmyregion

Εκδηλώσεις EU in My Region σε όλη την Ελλάδα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων EU in My Region

EU in my Region - Επίσκεψη στη νέα πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (29/5/2018)
EU in my Region - Ο κοινωνικός ρόλος του ΕΚΑΒ (30/5/2018)
EU in my Region - ΤΟ.Μ.Υ. - Νοσ. Χατζηκώστα - ΕΗΜ (31/5/2018)
EU in my Region - Εγκαίνια ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών (1/6/2018)
EU in my Region - Ημερίδα για Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (16/5/2018)
EU in my Region - Ημερίδα για Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στα Ιωάννινα (23/5/2018)
 • Τελευταία ενημέρωση στις

Afisaopen eu dayseimr2017 banner80Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017 (#EUinMyRegion) είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας, που στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους.

Συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν συγχρηματοδοτούμενα έργα, να ενημερωθούν γι' αυτά και να μοιραστούν εμπειρίες και εικόνες μέσα από τα social media.

Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων  

Σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγουν για το κοινό ή προβάλλονται μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις. Στον διαδικτυακό χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτυπώνονται οι εκδηλώσεις σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα, όπου διοργανώνονται στις Περιφέρειες και στην Αθήνα.

Δείτε τις εκδηλώσεις συγχρηματοδοτούμενων έργων που διοργανώνονται στην περιοχή μας. (Συνολικό Πρόγραμμα)

Η καμπάνια Europe in my Region θα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμό φωτογραφίας στο facebook, κυνήγι θησαυρού και blogging που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Περισσότερα...

 • Τελευταία ενημέρωση στις
 • 1
 • 2
infogov
Διαύγεια
europa

Copyright © 2017 Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Ηπείρου
Designed by PlanTech