τηλέφωνο

26513 60500

e-mail

ipiros(at)mou.gr

fax

26513 60550

Ηλεκτρονική Διαβούλευση

Ο σχεδιασμός της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το νέο Εταιρικό Σύμφωνο για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο (ΕΣΠΑ 2021-2027) είναι σε στάδιο διαμόρφωσης, ενώ ξεκινά η επόμενη φάση του σχεδιασμού της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 που περιλαμβάνει την ετοιμασία των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται σημαντική η συμμετοχή των πολιτών, Φορέων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου στην διαδικασία καταγραφής απόψεων για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ηπείρου την περίοδο 2021-2027 καθώς όλοι έχουμε μια κοινή συνισταμένη: την βελτίωση του μέλλοντος του τόπου μας.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, αρκεί η συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου το οποίο θα είναι διαθέσιμο έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν και διατέθηκαν προς τους ενδιαφερόμενους ερωτηματολόγια προς συμπλήρωση για το διάστημα της διαβούλευσης.

Συμμετέχω στον σχεδιασμό

Πες την άποψή σου

Ερωτηματολόγια Διαβούλευσης:

Η διαδικασία της διαβούλευσης έχει ολοκληρωθεί – Τα ερωτηματολόγια εμφανίζονται για ιστορικούς λόγους.   

Ερωτηματολόγιο για τον πολίτη 
Ερωτηματολόγιο για τους φορείς
Ερωτηματολόγιο για την επιχειρηματικότητα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.