τηλέφωνο

26513 60500

e-mail

ipiros(at)mou.gr

fax

26513 60550

Αλλαγή Νομίμου Eκπροσώπου φορέα

Εάν άλλαξε ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του Φορέα σας (π.χ. Δήμαρχος, Διοικητής Νοσοκομείου κλπ)  θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες

Αρχικά για το νέο Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα σας, απαιτείται εγγραφή χρήστη στην Βάση Χρηστών ΟΠΣ με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. (Βλ. Διαδικασία απόκτησης και διαχείρισης κωδικών στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014-2020)  

Αποστολή της αίτησης με διαβιβαστικό έγγραφο που να περιέχει και τα στοιχεία του λογαριασμού προς κατάργηση (Ονοματεπώνυμο χρήστη, username). Το διαβιβαστικό θα πρέπει επίσης να μας ενημερώνει κατάλληλα για την αλλαγή του Νομίμου Εκπροσώπου σας και να περιέχει το πλήρες όνομα αυτού όπως θέλετε να εμφανίζεται στα Δελτία ΟΠΣ, ώστε να προχωρήσουμε και σε ενημέρωση της κεντρικής Βάσης Φορέων ΟΠΣ.

Για την ενημέρωση αυτή η καλύτερη ενέργεια θα ήταν η αποστολή μηνύματος (e-mail) στον υπεύθυνο του γραφείου ΟΠΣ της Υπηρεσίας μας (Στοιχεία επικοινωνίας γραφείων ΟΠΣ) με συμπληρωμένο το Αρχείο/φόρμα Excel, που θα βρείτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Φόρμα στοιχείων φορέα» (απευθείας σύνδεσμος εδώ

Σε περίπτωση που απαιτείται η ΕΥΔ θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ότι άλλο χρειαστεί. 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.