τηλέφωνο

26513 60500

e-mail

ipiros(at)mou.gr

fax

26513 60550

Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

Στιγμιότυπα από την Εναρκτήρια Εκδήλωση της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Η Διαδρομή των πέντε αρχαίων θεάτρων (Δωδώνη, Νικόπολη, Κασσώπη, Αμβρακία, Γίτανα) είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου. Σε αυτή συνδράμουν φορείς και τοπικές επιχειρήσεις, διαμορφώνοντας ένα πλέγμα ποιότητας και αυθεντικότητας στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον επισκέπτη.

Παρούσα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020, που δημιούργησε αποκλειστικά για αυτό το εναρκτήριο γεγονός ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό προβολής των πέντε αρχαίων θεάτρων της Πολιτιστικής Διαδρομής.

 Βίντεο

Φωτογραφικό Υλικό

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 στην Εναρκτήρια Εκδήλωση της “Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου”

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.