τηλέφωνο

26513 60500

e-mail

ipiros(at)mou.gr

fax

26513 60550

Υποχρεώσεις δημοσιότητας πρόσκλησης ενίσχυσης επιχειρήσεων λόγω COVID-19

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων  της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid – 19 αναφέρει ότι ο δικαιούχος υποχρεούται α) Κατά την υλοποίηση του επενδυτικού για την τοποθέτηση τουλάχιστον μίας αφίσας …, β) Να παρέχει στον διαδικτυακό τόπο του δικαιούχου, εάν υπάρχει, σύντομη περιγραφή της πράξης … .

Ως εκ τούτου ο κάθε Δικαιούχος υποχρεούται στην:

  1. Τοποθέτηση Αφίσας μεγέθους Α3 (αρχείο: Αφίσα – Covid.docx) σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό, όπως η είσοδος σε ένα κτίριο και η αποστολή στα συνημμένα των δικαιολογητικών πληρωμής, φωτογραφίας στην οποία να απεικονίζεται η αφίσα τοποθετημένη στον χώρο της επιχείρησης.
  2. Ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης είτε του υποδείγματος της πρόσκλησης (αρχείο: Ιστοσελίδα – Covid.docx) είτε του ίδιου υποδείγματος της αφίσας (αρχείο: Αφίσα – Covid.docx) και η αποστολή στα συνημμένα των δικαιολογητικών πληρωμής, φωτογραφίας/εκτύπωση οθόνης στην οποία να απεικονίζεται το πρότυπο τοποθετημένο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
    Επισημάνεται ότι σε αντίθετη περίπτωση απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ιδιοκτήτη (για ατομικές επιχειρήσεις) ή Νόμιμου Εκπροσώπου περί μη ύπαρξης ιστοσελίδας.
Ιστοσελίδα – Covid
Αφίσα – Covid

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.